|
Linkin Park - Leave Out All The Rest
|
|
12-14-2009, 05:13 AM
|
|||
|
|||
|
Linkin Park - Leave Out All The Rest
I dreamed I was missing, You were so scared
Özlediğimi düşledim, sen çok korkmuştun, But no one would listen, Cause no one else cared Fakat kimse dinlemeyecekti, çünkü başka hiç kimse endişelenmiyordu. After my dreaming, I woke with this fear Düşümden sonra, bu korkuyla uyandım, What am I leaving,When I'm done here Burada bitmiş olduğumda geride ne bırakıyorum? So if you're asking me, I want you to know Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum; When my time comes, Forget the wrong that I've done Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Help me leave behind some,Reasons to be missed Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. And don't resent me, And when you're feeling empty Kızma bana ve ne zaman boş hissediyorsan, Keep me in your memory Beni hafızanda tut Leave out all the rest, Leave out all the rest Geri kalanı bırak, geri kalanı bırak Don't be afraid, I've taking my beating Darbemi aldım, yaptıklarımı paylaştım, I've shared what I've been, I'm strong on the surface Görünüşte güçlüyüm, fakat tamamen değil, Not all the way through, I've never been perfect Hiçbir zaman mükemmel olmadım, fakat sen de olmadın. But neither have you Ama ne siz var, So if you're asking me, I want you to know Eğer bana soruyorsan, bilmeni istiyorum; When my time comes, Forget the wrong that ive done Benim zamanın geldiğinde, yaptığım hatayı unut Help me leave behind some, Reasons to be missed Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Don't resent me, And when you're feeling empty Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Keep me in your memory Beni hafızanda tut Leave out all the rest, Leave out all the rest Geri kalanı bırak, geri kalanı bırak Forgetting, Unutmak, All the hurt inside, You've learned to hide so well Tüm acı içinde, bunu iyi gizlemek için öğrendim Pretending Rol yapmak, Someone else can come and save me from myself Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. I can't be who you are Ben sen olamam.. When my time comes,Forget the wrong that ive done Benim zamanı geldiğinde, yaptığım hatayı unut Help me leave behind some, Reasons to be missed Bazı özlenecek nedenleri geride bırakmama yardım et. Don't resent me, And when you're feeling empty Kızma bana, ve ne zaman boş hissediyorsan, Keep me in your memory Beni hafızanda tut Leave out all the rest, Leave out all the rest geri kalanı bırak, geri kalanı bırak Forgetting Unutmak, All the hurt inside, You've learned to hide so well Tüm acı içinde, bunu iyi gizlemek için öğrendim Pretending Rol yapmak, Someone else can come and save me from myself Birisi gelebilir ve beni kendimden koruyabilir. I can't be who you are Ben sen olamam.. I can't be who you are Ben sen olamam. |
|||
|
12-14-2009, 05:49 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Linkin Park - Leave Out All The Rest
Güzel Paylaşım Emeğine sağlık
Eyer ßirşey ßiliyo®sam , Oda Hiçbirşey ßilmediğimdiR
|
|||
|
12-14-2009, 10:44 PM
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler
Minutes to midnight'ın en güzel parçalarından biri
|
|||
|
12-15-2009, 07:43 AM
|
|||
|
|||
|
Paylaşım için teşekkürler
Linkin park 'n tek sevdiğim parçası İn the end ve Numb baska yok
Kimsenin HayaTı вeиi iŁGiŁeиDiямez, вeиiмкiDe кiмseчi...! вu нaчaт вeиiмse eĞeя; ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя.. CepLerini KarışTır Biraz aŞk KırınTısı kaLmış oLmaLı... |
|||
|
01-02-2010, 08:28 AM
|
|||
|
|||
|
digerlerini biliyo musun sanki mertay dont stay falan xD
ѕüяgüη∂єкι υмυтℓαя кα∂αя υzαктα уιℓ∂ιzℓαяιη αяαѕιη∂αкι αу gιвι уαραуαℓηιz ι∂αм ѕєнραѕιη∂αкι мαнкυм gιвι çαяєѕιz σℓѕαη∂α вυ ѕєν∂ιğιη ∂αιмαуαηιη∂α υηυтмα! |
|||
|
|